Team, Team Plus ve Enterprise planlarında iş arkadaşlarınız, her biri kendi girişiyle hesabınızı paylaşabilir.
- Adım 1
Bir iş arkadaşınızı davet edin
"Settings → Team" altında e-posta adresini girin ve Send Invitation seçeneğini seçin. Davet, kabul edilene kadar "Sent Invitations" altında görünür. - Adım 2
E-postadan katılırlar
İş arkadaşınız davetteki linki açar ve kaydolur — bir parolayla ya da Google veya Microsoft hesabıyla. Bundan sonra hesabın Onelink'lerine, alan adlarına, istatistiklerine ve ayarlarına sizinle aynı erişime sahip olur. - Adım 3
Birini kaldırın
"Settings → Team" altında bir kullanıcıyı kaldırın veya bir daveti geri çekin. Hesabın Onelink'leri olduğu gibi kalır.